Ποιο είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας ενός αξέχαστου Σαββατοκύριακού; Καλή παρέα, ωραία μουσική και ασταμάτητος χορός. Έπειτα από ένα άκρως διασκεδαστικό σουκου θα μαζέψεις δυνάμεις για να αντέξεις μια δύσκολη εβδομάδα, ενώ παράλληλα θα έχεις γυρίσει σπίτι γεμάτος με πρωτόγνωρες εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις. Ακολούθησε πιστά τη συνταγή με τα τρία βασικά υλικά και τόλμησε να προσθέσεις μερικά retro στοιχεία στο weekend σου… δε θα χάσεις!

Αυτό το Σάββατο και για δύο ημέρες cutty παίζει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι. Δύο διεθνούς φήμης δάσκαλοι swing, ο Γάλλος βασιλιάς του styling, Max Angelo Pitruzella, ο οποίος έχει αφοσιωθεί στο να προάγει τη κουλτούρα του swing σε όλο τον κόσμο και η απογειωτική Pamela Gaizutyte, μια από τις σημαντικότερες χορέυτριες swing διεθνώς, επισκέπτονται για πρώτη φορά την Αθήνα και μας παρασύρουν στον πιο ξεσηκωτικό τους χορό.

Ένας urban adventurer που εκτιμάει την retro κουλοτούρα, έχει πάντοτε τη διάθεση να ανακαλύπτει τι νέο παίζει στη πόλη του. Μη χάσεις λοιπόν τη μοναδική ευκαιρία να δεις από κοντά αλλά και να διδαχτείς Lindy Hop, Authentic jazz, Aerial, Musicality & Styling. Αφού μάθεις τα βασικά βήματα από τους καλύτερους στο είδος τους, θα έχεις την ευκαιρία να εφαρμόσεις όσα έμαθες στα πάρτι του event, με live swing μουσική και σετ από αγαπημένους Dj της εγχώριας swing μουσικής σκηνής, με καταπληκτικές μουσικές και δροσιστικές Cutty Sark προτάσεις στο bar.

Οι «The Dead Hoofers» με ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα και μία νέα είσοδο στο μουσικό σχήμα, το βιμπράφωνο, θα προσφέρουν στους επίδοξους χορευτές νέες ακουστικές εμπειρίες. Βάλτε δυνατά στα ηχεία σας το πρώτο τραγούδι τους που θα βρείτε στο youtube και δοκιμάστε να λικνιστείτε στο τρελό τους ρυθμό.

Είστε έτοιμοι να δοκιμάστε τα πρώτα σας βήματα στις κλακέτες και να πάρετε μια γεύση από το Lindy hop; Μπείτε στο event στο facebook και ακολουθείστε τις οδηγίες! Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου όλοι οι urban adventurers και οι λάτρεις της retro κουλτούρας θα βρίσκονται στην Πειραιώς 100 στο Γκάζι, για μια αξέχαστη χορευτική και μουσική εμπειρία. Εσύ θα λείψεις;

Βy Όλγα Νικολαΐδου – An Urban Adventurer

- -