Γιατί να περιμένεις να πάει μία (ναι ναι το πρωί) για να σκάσεις στο πάρτι; Σου έχουμε τη λύση! Υπάρχει η ομάδα Street Outdoors που κάνει mobile party σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε προσκαλεί να ακούσεις ποιοτική ηλεκτρονική μουσική από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ! Μέχρι σήμερα έχουν γίνει πάνω από 50 event σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με περισσότερους από 250 καλλιτέχνες και 60.000 party animals.

Το Street Outdoors ξεκίνησε το 2012 στη Θεσσαλονίκη ως ένα project μεταξύ φίλων, με τους Jiles John, Jose Amba, Polatof και Tolis Q να είναι υπεύθυνοι για τις αξέχαστες στιγμές των επικών πάρτι. Ουσιαστικά, ήταν το πρώτο event στην Ελλάδα που δεν έδωσε βαρύτητα στα βραδινά dancefloors και clubs αλλά επιχείρησε να μεταφέρει το “party” στις απογευματινές ώρες υπό το φως της ημέρας. Στόχος της ομάδας ήταν να δημιουργήσει ένα event πέρα από τις υπάρχουσες νόρμες και να κρατήσουν την χαλαρότητα που έχει ως ημέρα η Κυριακή. Από την πρώτη στιγμή το event ήταν ανοιχτό για όλους, χωρίς είσοδο. Σε αυτά τα 5 χρόνια παρουσίας του Street Outdoors στην ηλεκτρονική σκηνή, πάντα κυρίαρχο λόγο είχε η μουσική. Και το πάρτι δεν σταματά εδώ!

Το Street Outdoors μεγαλώνει και ετοιμάζει νέα project που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα. Για την Αθήνα, σχεδιάζονται μερικά πολύ ενδιαφέροντα events για μετά το καλοκαίρι, ενώ στη Θεσσαλονίκη, στις 21 Μαίου, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μεγάλο event στην Ά Προβλήτα του Λιμανιού κι αναμένεται ακόμη πιο μεγαλειώδες από το περσινό. Στις 30 Απριλίου το mobile party θα ταξιδέψει μέχρι τη Χαλκιδική και το Γλαρόκαβο, ενώ τον Αύγουστο θα γίνει για πρώτη φορά ένα beach festival στο Maori Beach Bar της Χαλκιδικής.

Η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, όπως είναι το Βερολίνο και το Λονδίνο. Στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη κάθε εβδομάδα υπάρχουν φοβερά events που δεν πρέπει να χάσεις. Νέοι άνθρωποι που αγαπούν την μουσική παίρνουν την πρωτοβουλία να προωθήσουν και να προβάλουν ό,τι πιο φρέσκο και ποιοτικό παίζει στην ηλεκτρονική σκηνή σήμερα. Δεν μένει παρά να ανακαλύψεις τις ομάδες και τα στέκια που γίνονται τα μεγαλύτερα outdoor (και indoor) parties της πόλης σου! Φύγαμε λοιπόν!

By Όλγα Νικολαΐδου – An Urban Adventurer

- -