Το καλοκαίρι έφτασε. Είμαστε πανέτοιμοι να χορέψουμε στην άμμο, να ταξιδέψουμε στα νησιά, να βρεθούμε στα αγαπημένα μας μουσικά φεστιβάλ, να βγούμε σε όλα τα street party της πόλης. Η Αθήνα τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού πλημμυρίζει από κόσμο και μουσικές ακούγονται σε κάθε στέκι ή στενό του κέντρου. Οι αγαπημένοι μας dj παίρνουν τους δίσκους τους και έρχονται να μας ταξιδέψουν με τη μουσική τους. Εμείς ρωτήσαμε μερικούς από τους καλύτερους dj της πόλης μας, ποιον headliner θα ήθελαν στο πάρτι τους και οι απαντήσεις αξίζουν την προσοχή σας.

Kissing Strangers aka Spiros Panagopoulos
«Ιδανικά σε πάρτι που θα διοργάνωνα εγώ θα ήθελα να φέρω τους Wolf and Lamb, μια κολεκτίβα από την Νέα Υόρκη οι οποίοι μου έχουν ασκήσει μεγάλη επιρροή στο project μου και στο ύφος των dj set μου, δίνοντας έμφαση στην erotica, στον deep ήχο αλλά και στις pop εναλλαγές που δίνουν χρώμα στη βραδιά και φέρνουν την έκλπηξη!»

Εazy
«Θα ήθελα για headliner τον Ολλανδό, Fatima Yamaha, διότι εκφράζει τον ήχο του 2017 και σίγουρα θα μας έκανε να χορεύουμε ως το ξημέρωμα!»

Marsha
«Η δική μου λίστα με headliners που θα καλούσα σε ένα πάρτι μου δεν είναι τόσο μικρή. Αποτελείται από αρκετούς, παλαιότερους και πιο συγχρονους. Αν είχα να επιλέξω κάποιον από αυτούς αυτή τη στιγμή, θα επέλεγα τον Acid Pauli. Μπλέκοντας με ένα μοναδικό, δικό του τρόπο την Ambient με την House & την Techno, ο Acid Pauli έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον δικό του ξεχωριστό ήχο. Εκτιμώ τις παραγωγές του και την ποιότητα του. Όταν είμαι σπίτι επιλέγω να ακούσω τα trippy, synth κομμάτια του που με ξεκουράζουν, με ξαλαφρώνουν και με ταξιδεύουν. Κομμάτια για την ψυχή και το σώμα, τα οποία όμως στέκονται και δημιουργούν ακόμα περισσότερα συναισθήματα μέσα σε ένα club. Kι έτσι, η μουσική για την ψυχή και το σώμα οδηγεί στο χορό.»

Μουσική για ασταμάτητο χορό. Μουσική που μιλάει απευθείας στην ψυχή και στο σώμα μας. Μουσική που μας ξεσηκώνει και δίνει το σύνθημα για να ξεκινήσει το καλοκαίρι. Εσύ ακόμα κάθεσαι;

By Όλγα Νικολαΐδου – An Urban Adventurer

- -