Στην Αθήνα κάθε βράδυ #cuttypaizei! Και η πόλη γεμίζει με μουσική. Μερικές από τις καλύτερες ομάδες διοργανώνουν συχνά πυκνά πάρτι, για τους νέους Αθηναίους που λατρεύουν το χορό. Τα μπαράκια αρχίζουν να γεμίζουν κόσμο από νωρίς και το πάρτι ξεκινά! Εμείς βγήκαμε, χορέψαμε και ανακαλύψαμε τα πάρτι εκείνα που διοργανώνονται κάθε τόσο στην πόλη μας κι εσύ δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα!

Περεστρόικα, six d.o.g.s

Το «Περεστρόικα» είναι το φρέσκο party concept του six d.o.g.s. Η ομάδα του dogs απευθύνει ένα δυνατό κάλεσμα σε ομάδες και μεμονωμένους ανθρώπους της dance σκηνής της Αθήνας και μοιράζεται τα Σαββατόβραδά της με μερικές από τις καλύτερες ομάδες της πόλης. Εκεί θα ακούσεις μουσική από την Blend, Revolt!, Danceteria, Q-Sessions, γλετzair, Seds, Deltalfalamda, Audiorama, Needless, Gus &Bonso, ClubKid, Tolis Q, Lee Burton, Kreon, Mr. Statik, Anestie Gomez, K.atou, Lex, BODJ, Mr. Roussos, Chevy, Pan καιTonny Lasar. Το σύνθημα είναι “United We Dance” σε μοντέρνο πάντα, house ήχο.

Episode, studio 24

Τα Σάββατα στο studio 24 είναι αφιερωμένα στα party anthems. Οι παραστάσεις όπως αποκαλούν τα episode πάρτι, δίνονται πάνω στα decks του studio, με όλα τα είδη μουσικής από το 1980 μέχρι σήμερα! Το vibe έχει αρκετή από τη δόξα των ‘80s και θυμίζει ροκσταριλίκι της εποχής. Εκεί θα ακούσεις μουσική από τους display, robin, skaterboi και march!

Big Swing, Lost and Found

Κάθε δεύτερη Τετάρτη, στην οδό Κεραμεικού 53, διοργανώνεται το μακροβιότερο πάρτι στην τοπική swing σκηνή, στο χώρο του Lost and Found. Στο «Big Swing» θα βρείτε μαθητές και δασκάλους της ομάδας των Athens lindy hop, να χορεύουν στις μουσικές επιλογές των «Shorty» George, Mississippi Outlaw και Miss Cherry Pie, οι οποίες κυμαίνονται από charleston και big band, μέχρι boogie woogie και blues. Αν σ’αρέσει ο χορός, δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα.

DeathDisco Society party, DeathDisco

Κάθε Σάββατο παίζει κι άλλο ένα δυνατό πάρτι στο καλύτερο new wave club της πόλης. Η ομάδα του DeathDisco διοργανώνει το DeathDisco Society party με τους Λεωνίδα Σκιαδά και Jeremy στα decks και τα καλύτερα new wave, 80’s, EBM, post punk, minimal, indie, gothic, electro τραγούδια από τα 80’s μέχρι και σήμερα! Χορός, κέφι και άφθονο φλέρτ.

Kissing Strangers, Spinster

Λένε πως η Πέμπτη είναι το νέο Σάββατο. Έτσι είναι σίγουρα για τους θαμώνες του Spinster, που παρέα με το μουσικό project του Σπύρου Παναγόπουλου, Kissing Strangers, κουνιούνται και ξεβιδώνονται σε house , electronic, deep grooves αλλά και soul funk, rnb ρυθμούς, κάθε Πέμπτη, μέχρι το ξημέρωμα. Σε αυτό το πάρτι δεν θα πιείς χαλαρά το ποτό σου. Σίγουρα η μουσική και η ατμόσφαιρα θα σε ξεσηκώσουν για τα καλά!

By Όλγα Νικολαΐδου – An Urban Adventurer

- -