Διαγωνισμός THE ULTIMATE URBAN ADVENTURER

> Σου αρέσει να ανακαλύπτεις τις πιο ψαγμένες φάσεις της πόλης;
> Θέλεις δωρεάν πρόσβαση στα πιο indie urban events για 2 μήνες;

Πόσταρε στο instagram με #cuttypaizei τις καλύτερες φάσεις της πόλης και γίνε εσύ ο επόμενος "Urban Adventurer" του Cutty Sark

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΚΑΝΩ;

Όποτε βρίσκεσαι σε μια urban φάση (event, party, συναυλία, έκθεση, street performance etc.) που αξίζει να τη μοιραστείς με το κοινό σου, πόσταρέ την στο Instagram με #cuttypaizei, εξηγώντας τι φάση παίζει και που.

ΠΩΣ
ΚΕΡΔΙΖΩ;

Οι 50 φωτογραφίες με τα περισσότερα likes θα μπουν στο shortlist για την ανάδειξη της πιο cool φωτογραφίας και του πιο urban post, μέσα από την οποία θα αναδειχθεί ο κορυφαίος Urban Adventurer. Ο νικητής θα αναδικνύεται μέσα από τη shortlist των 50 καλύτερων “Urban Adventures” φωτογραφιών και θα καθορίζεται από την τριμελή κριτική επιτροπή του Urban Adventures.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ;

Ο νικητής θα γίνει ο κορυφαίος Urban Adventurer του Cutty Sark! Για 2 μήνες το Cutty Sark σου δίνει πρόσβαση σε όλα τα…. ψαγμένα events της πόλης, συνολικής αξίας 500€, πληρώνοντας για σένα τα εισιτήρια εισόδου και τα έξοδα μεταφοράς. Οι νικητές θα ανακοινώνονται μέσα από post που θα γίνεται στην Facebook σελίδα του Cutty Sark Cutty Sark Whisky, στην ιστοσελίδα www.urbanadventures.gr και στην ενότητα του διαγωνισμού στο myCampus.gr.

Με την ανάρτηση φωτογραφίας στο Instagram με το ειδικό hashtag #cuttypaizei συμμετέχεις στο Διαγωνισμό και δηλώνεις ότι έχεις διαβάσει & αποδέχεσαι τους όρους συμμετοχής του Διαγωνισμού και ότι συναινείςστη συλλογή, επεξεργασία και διαβίβαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής του Διαγωνισμού.

Όροι Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

«THE ULTIMATE URBAN ADVENTURER BYU CUTTY SARK»

 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COCA–COLA 3Ε Ελλάδος ΑΒΕΕ», η οποία εδρεύει στον Δήμο Αμαρουσίου Αττικής, επί της οδού Φραγκοκλησιάς αρ. 9, με ΑΦΜ 094277965 της ΔΟΥ Φ.Α.Ε.Ε. Αθηνών και εκπροσωπείται νόμιμα για την υπογραφή του παρόντος από τους κ.κ. Παναγιώτη Θανασούλα και Παναγιώτα Λαμπροπούλου (εφεξής καλούμενη η «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την εταιρεία με την επωνυμία «SUBPRESS O.E.», που εδρεύει επί της οδού Μαυρογένους 6 Γαλάτσι με ΑΦΜ 999797584 ΔΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και εκπροσωπείται νόμιμα για την υπογραφή του παρόντος από τον κ. Ευάγγελο Δαβιτίδη (εφεξής καλούμενη η «Διαφημιστική») στο πλαίσιο προώθησης του προωθητικού προγράμματος ‘Urban Adevntures’ του προϊόντος CUTTY SARK, το οποίο διενεργείται μέσω της ιστοσελίδας urbanadventures.gr (εφεξής καλουμένης ως «Ιστοσελίδα»), που διατηρεί η Διοργανώτρια, προκηρύσσει διαγωνισμό με την ενδεικτική ονομασία «The Ultimate Urban Adventurer by Cutty Sark» (εφεξής ο «Διαγωνισμός»), ο οποίος θα διενεργηθεί μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Instagram και θα επικοινωνηθεί μέσω της Ιστοσελίδας, της ιστοσελίδας www.mycampus.gr και του λογαριασμού CUTTY SARK, που διατηρεί η Διοργανώτρια στο Facebook υπό τη διεύθυνση https://www.facebook.com/CuttySarkWhisky.gr.
 2. Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η ανάδειξη μέσω ειδικής κριτικής επιτροπής ενός (1) νικητή ο οποίος θα γίνει ο ‘Cutty Sark Urban Adventurer’ και θα κερδίσει το δώρο του Διαγωνισμού, όπως περιγράφεται αναλυτικά στουςν όρους 14 και 15 κατωτέρω.
 3. Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διατηρούν ενεργό λογαριασμό στο Instagram (εφεξής καλούμενοι ως οι «Συμμετέχοντες»). .
 4. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας και της Διαφημιστικής, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω μέχρι και δευτέρου βαθμού.
 5. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας της Διοργανώτριας ή της Διαφημιστικής.
 6. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από τις 25.6.2015 και ώρα 19:00:01 έως και τις 25.8.2015 και ώρα 23:59:59.
 7. Με την επιφύλαξη των όσων ορίζονται στους όρους 3 και 4 του παρόντος, κατά το ως άνω χρονικό διάστημα οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: (α) αναρτά στο προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μία ή περισσότερες φωτογραφίες από τα πιο «cool» μέρη, πολιτιστικά/καλλιτεχνικά δρώμενα, εκδηλώσεις (events), happenings, συναυλίες, εκθέσεις, street performances στα οποία τυχόν παρευρεθεί, μαζί με το ειδικό hashtag του Διαγωνισμού #cuttypaizei και μία περιγραφική λεζάντα (εφεξής οι «Φωτογραφίες»), (β) αποδέχεται τους παρόντες όρους συμμετοχής στο Διαγωνισμό αναρτώντας τις Φωτογραφίες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ως ανωτέρω.
 8. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανωτέρω ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής της συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Οι Συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα πολλαπλής συμμετοχής ακολουθώντας τη διαδικασία ανωτέρω. Μπορούν όμως να κερδίσουν το δώρο διά του Διαγωνισμού μία (1) μόνο φορά. Οι Συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά ευθύνη για τη σωστή διαχείριση των λογαριασμών τους στο Instagram και την ορθή διατύπωση του ειδικού hashtag του Διαγωνισμού.
 9. Οι Φωτογραφίες που αναρτούν όλοι οι Συμμετέχοντες με το ειδικό hashtag του Διαγωνισμού θα συγκεντρώνονται, σύμφωνα με τη λειτουργεία του Instagram, σε ειδική σελίδα (landing page) του Instagram, όπου θα είναι διαθέσιμες όλες οι φωτογραφίες των Συμμετεχόντων με το ειδικό hashtag. Η εν λόγω σελίδα είναι δημόσια και προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες του Instagram.
 10. Με την επιφύλαξη όσων ορίζονται στο παρόν, ιδία δε όσων αναφέρονται στον όρο 29 κατωτέρω, η Διοργανώτρια διατηρεί, μεταξύ άλλων, το δικαίωμα να απορρίψει συγκεκριμένη συμμετοχή σε περίπτωση που η φωτογραφία περιέχει Ακατάλληλο Περιεχόμενο. Η Διοργανώτρια διατηρεί επίσης το δικαίωμα να αναφέρει (report) στο Instagram την ανάρτηση προσβλητικού, ανήθικου και παράνομου περιεχομένου στο Instagram χωρίς προειδοποίηση καθώς επίσης και να αναφέρει το ζήτημα στις αρμόδιες αρχές.
 11. Από το Διαγωνισμό θα αναδειχθεί ένας (1) νικητής (εφεξής ο «Νικητής»). Η ανάδειξη του Νικητή του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθείι από την ειδική τριμελή κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού (εφεξής η «Κριτική Επιτροπή»), αποτελούμενη από α) έναν (1) εκπρόσωπο της Διαφημιστικής, β) έναν (1) εκπρόσωπο από το MyCampus.gr και γ) έναν εκπρόσωπο της Διοργανώτριας..
 12. Η ανάδειξη του Νικητή από την Κριτική Επιτροπή θα πραγματοποιηθεί ως ακολούθως: η Κριτική Επιτροπή θα συγκεντρώσει καταρχάς τις πενήντα (50) Φωτογραφίες οι οποίες έχουν λάβει τα περισσότερα «likes». Στη συνέχεια, από τις ως άνω πενήντα (50) Φωτογραφίες, η Κριτική Επιτροπή θα επιλέξει κατά την ανέλεγκτη κρίση και απόλυτη διακριτική της ευχέρεια τη νικητήρια Φωτογραφία του Διαγωνισμού με βάση το βαθμό ανάδειξης των αστικών σημείων, δράσεων κτλ που σχετίζονται με τους τέσσερις κόσμους της Ιστοσελίδας, ήτοι Street Culture, Indie Rock, Retro Vintage, και Dance, σύμφωνα και με τη συνολική αισθητική του προγράμματος «Urban Adventures».
 13. Από την ως άνω διαδικασία θα αναδειχθούν συνολικά και τρεις (3) αναπληρωματικοί νικητές (εφεξής οι «Αναπληρωματικοί»), οι οποίοι θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το δώρο του Διαγωνισμού είτε σε περίπτωση μη έγκυρης συμμετοχής του αρχικού Nικητή είτε σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον αρχικό Νικητή, είτε σε περίπτωση που ο αρχικός Nικητής αρνηθεί ή δεν παραλάβει το δώρο του Διαγωνισμού.
 14. Ο Νικητής του Διαγωνισμού θα λάβει τον τίτλο του «Cutty Sark Urban Adventurer» και θα κερδίσει για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία αποδοχής του δώρου, όπως αυτή η αποδοχή προβλέπεται στον όρο 17 κατωτέρω, την πρόσβαση και είσοδο σε διάφορα πολιτιστικά/καλλιτεχνικά δρώμενα και εκδηλώσεις (events) που θα έχει προεπιλέξει η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια, συνολικής αξίας πεντακοσίων ευρώ (500€) (εφεξής το« Δώρο»). Διευκρινίζεται ότι μετά την πάροδο του χρονικού διαστήματος των δύο (2) μηνών από την αποδοχή του Δώρου, όπως αυτή η αποδοχή προβλέπεται στον όρο 17 κατωτέρω, το δικαίωμα αξιοποίησης του Δώρου αυτόματα αποσβέννυται και ουδεμία αξίωση δύναται να προβληθεί έναντι της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής. Μοναδική υποχρέωση του Νικητή θα είναι η ανάρτηση από κάθε πολιτιστικό/καλλιτεχνικό δρώμενο ή/και event στο οποίο θα παρευρεθεί στα πλαίσια αξιοποίησης του Δώρου ενός post στο Instagram με το hashtag #cuttypaizei.
 15. Διευκρινίζεται ότι στο ως άνω Δώρο συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθες παροχές:
 • Κόστος ενός (1) εισιτηρίου για τα πολιτιστικά/καλλιτεχνικά δρώμενα και εκδηλώσεις (events) που θα έχει προεπιλέξει η Διοργανώτρια κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια
 • Έξοδα μετάβασης στην πόλη πραγματοποίησης των πολιτιστικών/καλλιτεχνικών δρωμένων και εκδηλώσεων (events) μετ’ επιστροφής αποκλειστικά μόνο μέσω ΚΤΕΛ, τραίνων και πλοίων, αποκλειόμενου κάθε άλλου μέσου μεταφοράς (ενδεικτικά αεροπλάνου) και μόνο σε περίπτωση που ο Νικητής διαμένει σε διαφορετική πόλη από την πόλη στην οποία πραγματοποιούνται τα αντίστοιχα πολιτιστικά/καλλιτεχνικά δρώμενα και εκδηλώσεις (events).
 1. Ο Νικητής θα ανακοινωθεί στις 10.09.2015 και ώρα 16.00 στο λογαριασμό που διατηρεί η Διοργανώτρια στο Facebook υπό τη διεύθυνση facebook.com/Cuttysarkwhisky.gr, στην Ιστοσελίδα και στο myCampus.gr με το όνομα χρήστη που διατηρεί στο Instagram και με το οποίο συμμετείχε στο Διαγωνισμό.
 2. Ο Νικητής, προκειμένου να κατοχυρώσει το Δώρο του, θα πρέπει εντός αποκλειστικής προθεσμίας επτά (7) ημερών από την ως άνω ανακοίνωση να αποστείλει στη Διοργανώτρια, σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης αποδοχής του Δώρου στο λογαριασμό που διατηρεί η Διοργανώτρια στο Facebook υπό τη διεύθυνση facebook.com/Cuttysarkwhisky.gr, παρέχοντας επίσης τα ακόλουθα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), αριθμός κινητού τηλεφώνου, πόλη και διεύθυνση κατοικίας.
 3. Σε περίπτωση που παρέλθει άπρακτη η ως άνω προθεσμία, θα ειδοποιείται από τη Διοργανώτρια ο επόμενος Αναπληρωματικός, ο οποίος θα πρέπει επίσης, εντός της ως άνω αποκλειστικής προθεσμίας από την ανακοίνωση του ως Νικητή του Διαγωνισμού κατά τα ανωτέρω να αποστείλει στη Διοργανώτρια απαντητικό ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης αποδοχής του Δώρου, παρέχοντας επίσης τα ακόλουθα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), αριθμός κινητού τηλεφώνου, πόλη και διεύθυνση κατοικίας.
 4. Σε περίπτωση που παρέλθει άπρακτη η ως άνω αποκλειστική προθεσμία των επτά (7) ημερών, το δικαίωμα παραλαβής του Δώρου αυτόματα απόλλυται και ουδεμία αξίωση δύναται να προβληθεί έναντι της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής. Η προσπάθεια ειδοποίησης του Νικητή, και κατά περίπτωση των Αναπληρωματικών, θα αποδεικνύεται πλήρως με την απλή βεβαίωση του σχετικά επιφορτισμένου υπαλλήλου της Διοργανώτριας.
 5. Η Διοργανώτρια και/ή η Διαφημιστική δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν άκαρπες προσπάθειες ενημέρωσης του Nικητή, ή/και των Αναπληρωματικών- κατά περίπτωση, λόγω του ότι οι τελευταίοι δεν έλαβαν γνώση της ανακοίνωσης τους ως Νικητών κατά τα προαναφερόμενα, καθώς και για τυχόν μη αποστολή (ή/και λήψη) για οποιονδήποτε λόγο στη Διοργανώτρια του προαναφερθέντος απαντητικού ηλεκτρονικού μηνύματος αποδοχής του Δώρου εκ μέρους του Νικητή ή/και των Αναπληρωματικών κατά περίπτωση στο λογαριασμό που διατηρεί η Διοργανώτρια στο Facebook υπό τη διεύθυνση facebook.com/Cuttysarkwhisky.gr ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.
 6. Ο Νικητής θα μπορεί να παραλάβει το Δώρο του κατά τρόπο που θα του δηλωθεί κατά την ως άνω επικοινωνία του με τη Διοργανώτρια. Κατά την παραλαβή του Δώρου, ο Νικητής ενδέχεται να χρειαστεί να επιδείξει σε εντεταλμένους προς τούτο υπαλλήλους της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής, την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει η ταυτοπροσωπία του Νικητή και να συμπληρώσει και υπογράψει το ειδικό έντυπο παραλαβής του Δώρου.
 7. Η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική δεν φέρουν καμία ευθύνη εάν ο Νικητής (ή οι Αναπληρωματικοί- κατά περίπτωση) έχει αρνηθεί ή αδρανήσει για οποιοδήποτε λόγο ή επιδείξει αδιαφορία ή αμέλεια προκειμένου να παραλάβει το Δώρο του ή αν η συμμετοχή του ακυρωθεί, ή αν δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής τους στον Διαγωνισμό. Στις περιπτώσεις αυτές ο Νικητής (ή οι Αναπληρωματικοί κατά περίπτωση) χάνει κάθε δικαίωμα, απαίτηση ή αξίωσή του επί του Δώρου, το οποίο παραμένει εις χείρας της Διοργανώτριας, η οποία απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απόδοσής του και δικαιούται να προβεί κατά την απόλυτη κρίση και διακριτική της ευχέρεια είτε στην ακύρωση του μη αποδοθέντος Δώρου είτε στην περαιτέρω διάθεσή του.
 8. Το Δώρο που θα παραδοθεί κατά τους παρόντες όρους παρέχεται με αιτία το Διαγωνισμό, αποκλειόμενης της εφαρμογής των διατάξεων περί ευθύνης του πωλητή ή άλλων διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες, κ.λ.π., έναντι της Διοργανώτριας και της Διαφημιστικής. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής περιορίζεται σε τυχόν πράξεις ή παραλείψεις τους από δόλο ή βαριά αμέλεια τελούμενες και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε πράξεις ή παραλείψεις που οφείλονται σε ελαφρά αμέλεια, τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.
 9. Το Δώρο που θα δοθεί στο πλαίσιο του Διαγωνισμού είναι απολύτως συγκεκριμένο και προσωποπαγές, ανεπίδεκτο μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα προϊόντα ή δώρα.
 10. Ο Νικητής του Διαγωνισμού ταξιδεύει αποκλειστικά με δική του ευθύνη, και η ευθύνη της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής περιορίζεται αποκλειστικά και μόνον στην κάλυψη των εξόδων που αναγράφονται στον όρο 15 ανωτέρω. Διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια και η Διαφημιστική πέραν των ρητά αναφερομένων στο παρόν, δεν καλύπτουν καμία άλλη δαπάνη, που ενδεχομένως δημιουργηθεί στο πρόσωπο του Νικητή κατά την παραλαβή και αξιοποίηση του Δώρου του.
 11. Η συμμετοχή των Συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, η συμμετοχή του Νικητή στις μετακινήσεις προς και από την πόλη διεξαγωγής των πολιτιστικών/καλλιτεχνικών δρωμένων και εκδηλώσεων (events), καθώς και η συμμετοχή του σε αυτά ισοδυναμούν αυτομάτως με δήλωση απαλλαγής της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής από πάσης ευθύνης συμπεριλαμβανομένης χωρίς κανένα περιορισμό ευθύνης για τυχόν ατύχημα, σωματική ή άλλη βλάβη.
 12. Η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική δεν φέρουν καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς τους Συμμετέχοντες και το Νικητή σύμφωνα με το νόμο, για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς άμεσα ή έμμεσα από τον Διαγωνισμό και την αξιοποίηση του Δώρου.
 13. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και ανακαλέσει τον Διαγωνισμό ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του ή/και οποιονδήποτε άλλο όρο του, συμπεριλαμβανομένου χωρίς κανέναν περιορισμό του τρόπου διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Οι μεταβολές αυτές θα γνωστοποιούνται στο κοινό μέσω της Ιστοσελίδας με ημερομηνία ισχύος της ως άνω τροποποίησης ή/και ανακλήσεως κ.λ.π. την ημερομηνία της σχετικής γνωστοποίησης. Η Διοργανώτρια μπορεί επίσης να διακόψει ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό χωρίς ειδοποίηση για λόγους δημοσίου συμφέροντος ή ανωτέρας βίας ή για οποιοδήποτε λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές η Διοργανώτρια ή/και οι Διαφημιστικές ουδεμία ευθύνη φέρουν έναντι των Συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου. Σε περίπτωση δε ματαίωσης του Διαγωνισμού ή/και οιουδήποτε πολιτιστικού/καλλιτεχνικού δρώμενου και εκδήλωσης (events) που συμπεριλαμβάνεται στο Δώρο του Διαγωνισμού, οι Συμμετέχοντες και ο Νικητής δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα, απαίτηση και αξίωση κατά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν τη συνέχιση του Διαγωνισμού ή οποιαδήποτε αποζημίωση λόγω οποιασδήποτε μεταβολής του.
 14. Οι Φωτογραφίες, οι οποίες αναρτώνται από τους Συμμετέχοντες στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο Διαγωνισμό, πρέπει να συμμορφώνονται πλήρως με τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας, καθώς και τους Όρους Χρήσης του Instagram και να μην προσβάλλουν την κείμενη νομοθεσία ή/και δικαιώματα τρίτων (όπως ενδεικτικά περιεχόμενο που είναι άσεμνο, ανήθικο, πορνογραφικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, απειλητικό, ενδέχεται να υποκινήσει ρατσιστικό μίσος, βλάσφημο, παραβιάζει άμεσα ή έμμεσα την ιδιωτική ζωή, τα προσωπικά δεδομένα, τις πολιτικές ή/και θρησκευτικές πεποιθήσεις ή περιεχόμενο που παραβιάζει καθ’ οιονδήποτε τρόπο δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων) (εφεξής «Ακατάλληλο Περιεχόμενο»). Ειδικότερα, οι Συμμετέχοντες δηλώνουν και εγγυώνται ότι οι Φωτογραφίες με τις οποίες συμμετέχουν στο Διαγωνισμό, όπως και όλα τα σχετικά με αυτά δικαιώματα, ανήκουν αποκλειστικά σε αυτούς και διατηρούν κάθε δικαίωμα χρήσης, εκμετάλλευσης και διάθεσης αυτών. Επίσης, δηλώνουν ότι οι Φωτογραφίες με τις οποίες συμμετέχουν στο Διαγωνισμό δεν παραβιάζουν κανενός είδους πνευματικά δικαιώματα, προσωπικά δεδομένα ή δικαιώματα προσωπικότητας τρίτων, άλλως έχουν αποκτήσει νόμιμα κάθε είδους πνευματικά ή άλλα δικαιώματα.
 15. Οι Συμμετέχοντες ευθύνονται έναντι της Διοργανώτριας για κάθε θετική ή αποθετική ζημία υποστούν καθώς και για οιαδήποτε έξοδα ή δαπάνη (συμπεριλαμβανομένων δικηγορικών αμοιβών) κληθούν αυτή να καταβάλλει συνεπεία του γεγονότος ότι οι Φωτογραφίες με τις οποίες οι Συμμετέχοντες συμμετέχουν στο Διαγωνισμό αποτελούν Ακατάλληλο Περιεχόμενο ή παραβιάζει εν γένει τα όσα προβλέπονται στον όρο 29 ανωτέρω.
 16. Εντούτοις, είναι δυνατό σε οιονδήποτε χρόνο να παρουσιάζεται στην ειδική σελίδα (landing page) που θα δημιουργηθεί στο Instagram με τις Φωτογραφίες με το ειδικό hashtag του Διαγωνισμού γλώσσα ή εν γένει υλικό που μπορεί να είναι ακατάλληλο για ανηλίκους. Η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική δεν ελέγχουν την εν λόγω ειδική σελίδα (landing page) και δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι οι Συμμετέχοντες δεν θα τοποθετήσουν υλικό το οποίο μπορεί να κριθεί ακατάλληλο για ανηλίκους ή να αποτελεί εν γένει Ακατάλληλο Περιεχόμενο. Η Διοργανώτρια ή/και η ΑΚΟΗ ουδεμία ευθύνη φέρουν για τυχόν πρόσβαση μέσω του διαδικτύου σε πληροφορίες, αγαθά και υπηρεσίες που αντίκεινται στο νόμο, τα χρηστά ήθη ή είναι ακατάλληλα ή ανάρμοστα για ορισμένες κατηγορίες προσώπων και ιδίως για ανηλίκους. Η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική ουδεμία ευθύνη φέρουν για τυχόν ύπαρξη Ακατάλληλου Περιεχομένου και για πρόσβαση μέσω του διαδικτύου σε πληροφορίες, αγαθά και υπηρεσίες που αντίκεινται στον νόμο, τα χρηστά ήθη ή είναι ακατάλληλα ή ανάρμοστα για ορισμένες κατηγορίες προσώπων και ιδίως για ανηλίκους.
 17. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (internet) με δικά τους τεχνικά μέσα. H Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους πέρα από τον έλεγχό τους ή για λόγους ανωτέρας βίας (ενδεικτικά, προβλήματα ή τεχνικές δυσλειτουργίες τηλεφωνικών δικτύων ή γραμμών, online συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, server ή provider, εξαρτημάτων υπολογιστών, λογισμικού, μη αποστολή ή λήψη δεδομένων λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου ή λόγω τεχνικών προβλημάτων ή συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων, διακοπή σύνδεσης με το διαδίκτυο, καθώς και προσβολή από ιούς υπολογιστών, κακόβουλες ή παράνομες ενέργειες ή επεμβάσεις τρίτων, απατηλές ενέργειες) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή των καταχωρήσεων που γίνονται στα πλαίσια του Διαγωνισμού.
 18. H Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική έχουν το δικαίωμα να επαληθεύσουν την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσουν οποιονδήποτε Συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή του οποίου η συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους. Επιπλέον η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποτεδήποτε τη συμμετοχή οποιουδήποτε Συμμετέχοντα στον Διαγωνισμό ή να του απαγορεύσει την περαιτέρω συμμετοχή, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, καθ’ οιονδήποτε χρόνο, ακόμη και άνευ προειδοποιήσεως, εφ’ όσον κρίνει ότι η συμμετοχή του έρχεται σε αντίθεση με διατάξεις, του νόμου ή γίνεται κακόπιστα ή καταχρηστικά ή αντίθετα προς την καλή πίστη ή τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη, την ελληνική νομοθεσία, γίνεται κατά τρόπο που αντιβαίνει το γράμμα και το πνεύμα του Διαγωνισμού, καταστρατηγεί ή επιχειρεί να καταστρατηγήσει καθ’ οιονδήποτε τους όρους του.
 19. Οι Συμμετέχοντες παραχωρούν στη Διοργανώτρια την άδεια χρήσης, αναπαραγωγής, διανομής, δημοσίευσης, μετάδοσης και εν γένει εμπορικής εκμετάλλευσης, χωρίς χρονικό ή άλλο περιορισμό τόσο για την Ελλάδα όσο και για το εξωτερικό, ανεξαρτήτως του τρόπου ή του μέσου εκμετάλλευσης, κάθε μορφής περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων χωρίς κανένα περιορισμό των Φωτογραφιών εν όλω ή εν μέρει, που θα προκύψει από τη συμμετοχή των Συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό και την αξιοποίηση του Δώρου από το Νικητή κατά τα ανωτέρω, καθώς και κάθε άλλου στοιχείου που δύναται να τύχει εμπορικής εκμετάλλευσης και σχετίζεται με τους Συμμετέχοντες και τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό και με το Νικητή και την αξιοποίηση του Δώρου, για οποιοδήποτε σκοπό σχετικό με τις δραστηριότητές της, καθώς και για σκοπούς διαφήμισης και προώθησης των δραστηριοτήτων της. Οι Συμμετέχοντες δηλώνουν με τη συμμετοχή τους ρητά και ανεπιφύλακτα ότι δεν διατηρούν ούτε τώρα ούτε στο μέλλον καμία αξίωση ή άλλη οικονομική απαίτηση για οποιασδήποτε μορφής αμοιβή ή αποζημίωση από τη Διοργανώτρια ή/και τη Διαφημιστική ή/και από τυχόν τρίτους στους οποίους θα παραχωρηθεί από τη Διοργανώτρια ή/και τη Διαφημιστική η χρήση ή/και η εκμετάλλευση των Φωτογραφιών και κάθε μορφής περιεχομένου που θα προκύψει από το Διαγωνισμό και την αξιοποίηση του Δώρου.
 20. Οι Συμμετέχοντες δίνουν στη Διοργανώτρια ή/και τη Διαφημιστική το δικαίωμα δημοσίευσης του ονόματος και της εικόνας τους, για διαφημιστικούς σκοπούς σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς οικονομική ή άλλη απαίτηση από μέρους τους. Επιπλέον, οι Συμμετέχοντεςρητώς συναινούν στη χρησιμοποίηση εκ μέρους της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικών των προσωπικών τους δεδομένων που προκύπτουν από τις Φωτογραφίες, με σκοπό να αναρτηθούν δημοσίως στο πλαίσιο του Διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της Διοργανώτριας με κάθε τρόπο ή/και μέσο.
 21. Περαιτέρω, στα πλαίσια του Διαγωνισμού η Διοργανώτρια θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων που αναφέρονται ανωτέρω (Instagram profile name, ονοματεπώνυμο, αρχεία εικόνας), τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της Διοργανώτριας με κάθε τρόπο ή/και μέσο. Ειδικά για το Νικητή του Διαγωνισμού, εκτός των ανωτέρω, η Διοργανώτρια θα τηρήσει αρχείο και με τα στοιχεία επικοινωνίας του (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), αριθμός κινητού τηλεφώνου, ταχυδρομική διεύθυνση) για τους ως άνω σκοπούς. Τα δεδομένα δύνανται να διαβιβαστούν στη Διαφημιστική καθώς και σε συνεργάτες αυτής και της Διοργανώτριας που ενεργούν κατ’ εντολή και για λογαριασμό τους για τους ως άνω σκοπούς.
 22. Οι Συμμετέχοντες και ο Νικητής του Διαγωνισμού δίνουν την συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια να τηρήσει αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τους ως άνω σκοπούς.
 23. Κάθε Συμμετέχων έχει το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης καθώς και το δικαίωμα αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων του σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 11 έως 13 του Ν. 2472/1997 περί προστασίας από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα ως άνω δικαιώματα μπορούν να ασκηθούν μέσω αποστολής συστημένης επιστολής στη Διοργανώτρια στη διεύθυνση Κηφισίας 60, Μαρούσι Αττικής ΤΚ 15125, είτε να αποστείλει σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση cuttypaizei@urbanadventures.gr υπεύθυνος δε επεξεργασίας για τις ανάγκες του νόμου αυτού ορίζεται η Διοργανώτρια.
 24. Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής.
 25. Ο Διαγωνισμός δεν χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται οργανώνεται ή συνδέεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με το Instagram και το τελευταίο ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των Συμμετεχόντων για τον Διαγωνισμό.
 26. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή (α) όλων των ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων και (β) των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας, και (γ) των πάσης φύσεως όρων χρήσης του Instagram και τη συνακόλουθη παραίτηση των Συμμετεχόντων από κάθε σχετική αξίωση, απαίτηση και δικαίωμα έναντι της Διοργανώτριας και της Διαφημιστικής. Ρητά επίσης διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια και η Διαφημιστική ουδεμία ευθύνη φέρουν έναντι των Συμμετεχόντων ή και οιουδήποτε τρίτου για παραβίαση εκ μέρους των Συμμετεχόντων των πάσης φύσεως όρων χρήσης του Instagram.
 27. Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν περαιτέρω σχετικά με τον Διαγωνισμό, μπορούν να αποστείλουν σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση cuttypaizei@urbanadventures.gr
 28. Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο και οιαδήποτε διαφορά σχετική με τον Διαγωνισμό επιλύεται από τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.
 29. Οι παρόντες όροι τροποποιούν και αντικαθιστούν τους όρους συμμετοχής στον Διαγωνισμό με ημερομηνία κατάθεσης 25/6/2015, που έχουν κατατεθεί στη Συμβολαιογράφο Κηφισιάς Ευαγγελία Γουλανδρή (οδός Γ. Δροσίνη αρ. 5, Κηφισιά, τηλ. 210 80 15 345), απ’ όπου οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει αντίγραφο αυτών με δική του δαπάνη. Επίσης βρίσκονται στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου μέσω της Ιστοσελίδας.

Μαρούσι, 7 Αυγούστου 2015
Για τη Διοργανώτρια
Η Πληρεξούσια Δικηγόρος

- -